Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Μπύρα - Χοληστερίνη σημειώσατε 1

Τι ποιο υγειινό από το να πας να πιεις μια μπυρίτσα [σσ. Καλά ντε! 3+ ήταν...] με έναν φίλο; Λουκανικάκια, τηγανιτές με φλούδα πατάτες, τυριά [σσ. Όχι Dirollo φυσικά. Κίτρινο τυρί με όλα του τα λιπαρά.] και ψωμάκια.

Θα μου πείτε βέβαια ότι αυτά είναι μία βόμβα χοληστερίνης. Ναι. Δεν λέω. Και λοιπόν; Έχετε σκεφτεί από τη στιγμή που γονιμοποιείται το ωάριο τι μπαίνει στον οργανισμό σας; Πριν ακόμα γεννηθείτε έχετε αναπνεύσει καυσαέριο. Πριν ακόμα καταλάβει η μητέρα σας ότι είναι έγκυος εσείς έχετε πάρει ήδη την τοξική σας δόση. Και ξέρετε κάτι; Δεν σταματάτε ποτέ. Μέχρι να χάσετε το κανονάκι και να ρίξετε το επόμενο κέρμα.

Οπότε, λίγη χοληστερίνη δεν κάνει κακό. Αντιθέτως, υπό τις κατάλληλες συνθήκες είναι απελευθερωτική, διότι αυξάνεται ενώ είσαι με καλή παρέα. Επειδή εκείνη τη στιγμή φροντίζεις για την ψυχική σου ηρεμία. Δεν χρειάζεσαι τον ψυχολόγο. Ανοίγεις την καρδιά σου σε κάποιον που σε ξέρει και σε καταλαβαίνει.

Το έχουμε ξεχάσει αυτό. Μια δυο μπυρίτσες [σσ. Εντάξει... 3+...] με καλή παρέα τον ψυχολόγο κάνουν πέρα! Και για την χοληστερίνη μην ανησυχείτε. Πάρτε Becel-Proactiv. Θα σας την μειώσει κατευθείαν! Τι; Δε με πιστεύετε; Μα... αφού το λέει και η διαφήμιση!!! Ούτε αυτούς τους πιστεύετε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: