Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Παρτάκι Αποχωρισμού!

Άλλη μία εποχή ήρθε στο τέλος της. Η Mystique μαζεύει τα κουβαδάκια της και την κάνει για άλλη παιδική χαρά. Θα μας λείψει. Ποιόν θα σχολιάζουμε τώρα για το μαλλάκι του; Ευτυχώς που υπάρχει πάντα ο Ράσταμαν να εκτονώνουμε την πίεση.

Για να γιορτάσουμε το γεγονός ο Φατάλιτυ βρήκε μαγαζάκι, με βοήθεια της προϋπηρεσίας του σαν σφίχτερμαν, στο Παναθηναϊκό στάδιο και έκανε μία κράτηση στο όνομα "Ψαρωνουνοπουπάμε". Ώρα προσέλευσης αργάμιση +1 (γιατί είμαστε και Ελληνάρες και φτάνουμε πάντα στην ώρα μας). Με ελάχιστες εξαιρέσεις παρουσιαστήκαμε όλοι μας και ο χαβαλές άρχησε από νωρίς. Το project δεν αναφέρθηκε καθόλου τα πρώτα 1,3 λεπτά, αλλά ως πιστοί ακόλουθοι της εταιρίας είμαστε τίγρεις και συνεχώς μιλάμε για το θύμα [σσ. Βλέπε πελάτη...].

Τι να πρωτοπώ για αυτό το πάρτυ; Το γεγονός ότι ο Τάκος βρέθηκε να συζητάει με τον ΦΜ για το πως πρέπει να παραγγέλνει σουβλάκια [σσ. Για τους Αθηναίους που δεν ξέρουν: Σουβλάκι στη συμπρωτεύουσα είναι το καλαμάκι, ενώ για την Κρήτη είναι το Πίτα Γύρος... καταλαβαίνετε τι έφαγαν... με φράουλες...]; Ή μήπως τη Βέφα να συζητάει με τον ΕΣΑΜ για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πας από το ένα μέρος στο άλλο με το αμάξι [σσ. Ο ΕΣΑΜ επιμένει ότι το να πάρεις το SAAB του μπαμπά και να τρέχεις σα δαιμονισμένος με σφήνες είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξεις δρόμο...];

Πρέπει να επιμείνω λιγάκι και στα ποτά που είχαν γκάμα από το απλό κόκκινο κρασάκι μέχρι το extra-ordinaire πράσινο ποτό που λόγω ποσοστού αλκοόλ δε θυμόμαστε το όνομά του. Το κέφι μεγάλο όπως και η ποικιλία, αλλά ένα μικρό παράπονο ρε παιδιά: γιατί δεν είχε γκαρσόνες και μόνο αγοράκια μας σερβίρανε; Είπαμε. Έχουμε και κοπέλες στη παρέα, αλλά να μη χαλάμε και τις αρχές μας, έτσι δεν είναι;

Πέραν της πλάκας. Καλά να είναι το κορίτσι εκεί που πάει και να μας γνωρίσει συναδέλφους της [σσ. Το καινούργιο πρόχεκτ είναι στη Σόφια... Κανείς για ταξιδάκι προς τα εκεί;]. Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι έφυγε για να ξεφύγει από τον Ούμπερλορντ και τελικά τον βρήκε εκεί. Τι να κάνεις. Η ζωή έχει Αγγλικό χιούμορ!

Την κάνω για να ζητήσω απόσπαση προς Βουλγαρία μεριά από τον Ειρηνοποιό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: