Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Η Αναγέννηση του Φοίνικα

Φυσικά και δε μιλάω για την επιστροφή του βασιλιά στην (γ)Ελλάδα. Ήδη του πληρώσαμε πάρα πολλά για να την κάνει [σσ. Και έχουμε και πολλούς που τον θέλουν πίσω...].

Μιλάω για το project που πέθανε πριν από λίγες μέρες. Τα τελευταία νέα είναι ότι παραιτήθηκε/παραίτησαν τον Χαλίφη [σσ. Εμ, τι ήθελες να γινόταν; Όταν έχεις ετήσιο τζίρο €19.000.000 και χάνεις από μαλάκυνση τα 2... Ε! Είναι χοντρή μαλακία, δε νομίζεις;].

Με το που "παραιτήθηκε" το project ξανάνοιξε! Ενδιαφέρουσα σύμπτωση, ε;

Και πάνω απ' όλα μου πρότειναν να επιστρέψω! Θα ήταν πραγματικά κίνηση καριέρας να επιστρέψω σε μία χιλιομπαλωμένη βάρκα χωρίς ρότα και άνευ καπετάνιου.

Μα καλά, γιατί τα κρατάτε μυστικά αυτά τα πράγματα; Πιστεύετε ότι δε θα συζητηθούν; Μήπως είσαστε της άποψης ότι όσο τα αφήνετε τόσο θα παίρνουν διαστάσεις ρινόκερου [σσ. Μη ρωτήσεις κανείς για τη χρήση του κεράτου...]; Ή μήπως πιστεύετε ότι οι υφιστάμενοι δεν γνωρίζουν;

Εκεί είμασταν! Βλέπαμε τι γίνεται! Γνωρίζαμε ότι έχει πέσει η δουλειά στο μηδέν σχεδόν και είμασταν στις συναντήσεις για να καταλάβουμε ότι κάποιο λάκο έχει η φάβα [σσ. Μα καλά, δεν μπορούν να τις στρώσουν αυτές τις λακούβες τόσα χρόνια;]. Εκτός, φυσικά, και αν μας θεωρείτε τόσο ηλίθιους, οπότε τίθεται το ερώτημα "Γιατί μας προσλάβατε;".

Ένιγουέι. Πάω να δω τι άλλη συνομωσία παίζει γιατί έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε εδώ μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: