Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Τα του Καίσαρα...

"FYI this should have finished today."
Ναι, ωρέ παλικάρι. Το γνωρίζω αυτό. Και; Θέλεις να μου πεις κάτι; Ο υπεύθυνος για αυτό [σσ. Όπου "αυτό" βάλτε ό,τι γουστάρετε, από δημιουργία αρχείου txt με περιεχόμενο "Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν", έως τα σχέδια του επόμενου διαστημικού λεωφορείου της NASA.] την έκανε νωρίς και καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει και (άκρως σημαντικό κι ας το ξεχνάμε) είναι και ο μοναδικός (!!!) (αν)υπεύθυνος για "αυτό", εμένα γιατί θα πρέπει να με νοιάξει;

Χαρακτηριστική φάση ΕΣΑΜ, αλλά που να το καταλάβεις; "Τα του Καίσαρα τω Καίσαρι" που είπε κάποτε κάποιος [σσ. Το παλικάρι δεν είχε καλή κατάληξη. Κάτι ακροδεξιά στοιχεία της τότε Εκκλησίας το σταυρώσανε...], αλλά το έχουμε ξεχάσει εντελώς. Λογικό βέβαια αφού η ορατότητά μας δεν φτάνει καν την άκρη της μύτης μας.

Από την άλλη πρέπει να τα παίρνεις τα πράγματα πολύ light. Δεν χρειάζεται να πας από εγκεφαλικό όταν δεν τον νοιάζει τον άλλο. Κάνεις τη δουλειά σου (ως εκεί που μπορείς). Άντε να κάνεις και ένα βήμα παρακάτω. Άντε να τον ρωτήσεις και εντελώς φιλικά να σου στείλει επιτέλους αυτά που θα έπρεπε να έχει στείλει από το Πάσχα [σσ. Του 08' φυσικά...]. Αλλά ως εκεί. Εφόσον ο ίδιος αδιαφορεί στα παλιά σου τα παπούτσια. Και για κερασάκι στη τούρτα του στέλνεις και ένα ιμέιλ με σισί τον μάναχερ και παρακολουθείς τον ιδρώτα του.

Αν φυσικά ο αντίπαλος είναι καλό λαμόγιο θα σου απαντήσει ότι σου έχει δώσει ό,τι χρειάζεσαι. Μέγα λάθος (του). Πρέπει να έχεις έτοιμο το ιμέιλ που θα τον δίνει κανονικότατα με στοιχεία. Θα πρέπει να είναι προκλητικά γραμμένο, αλλά όχι επιθετικό. Λίγος κυνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Για έξτρα καζούρα επισυνάπτεις και τα προηγούμενα ιμέιλ που του έχεις στείλει [σσ. Φυσικά με ημερομηνίες!] επισημαίνοντας φυσικά ότι δεν έχει απαντήσει!

Κακία, ε; Ευτυχώς που υπάρχει και άφεση αμαρτιών, οπότε ΕΣΑΜ... ;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: