Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Ευρωβίζιτα 2008

Πάπαλα και ο διαγωνισμός Eurovision 2K8!

Και τι καταλάβαμε; Ακόμα ένας τρόπος για να συνειδητοποιήσουμε τα εξής:

  • Το ανατολικό μπλοκ όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά, ανεξαρτήτως επέκτασης Ε.Ε., αντιπυραυλικής ασπίδας, επέκτασης ΝΑΤΟ [σσ. Πούντο;][ΕΣΑΜ. Νάτο... 1-0], κτλ., ισχυροποιείται καθημερινά. Ο Πούτιν έχει αρχίσει να αναδιοργανώνει τη Ρωσία και τα κράτη δορυφόρους της.
  • Το Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχίσει να κλαίγεται. Ανακοινώθηκε ότι "δεν είναι πράγματα αυτά" [σσ. Για τα μπλόκα...] και ότι "θα αποχωρίσει από τη Eurovision". Εμ βέβαια. Όταν σάρωναν τα βραβεία ήταν καλά. Όταν ΟΛΟΣ ο αγγλόφωνος κόσμος τους ψήφιζε δεν είχαν πρόβλημα.
  • Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος είναι FTP [σσ. Φορ Δε Πίνας = Gia Ton Pou***]. Όταν έχεις τον πρωθυπουργό της χώρας (!) [σσ. Της Μπανανίας...], ξέρετε ποιον λέω... το παιδοβούβαλο. Όταν, λέγω, έχεις τον πρωθυπουργό να βγαίνει να ασχοληθεί με το κακομοιράκι αυτό πώς σε χαρακτηρίζει σαν κάτοικο της χώρας; Ρε παλικάρι, μερικές λέξεις μόνο: ασφαλιστικό, υγεία, Μακεδονικό, Γκρίζες ζώνες, G700, παιδεία, κτλ. Σου λένε τίποτα; Με τη Καλομοίρα βρήκες να ασχοληθείς;;!!
  • Οι Έλληνες έχουν γούστο ισοδύναμο με αυτό τετραπληγικού πιθήκου σε ναρκωτικά και με εμφανή σημάδια παράνοιας. 12 βαθμούς στην Ισπανία;;;; Μα, 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ;;; Σας άρεσε τόσο πολύ το "Le Robocop";
  • Οι αδερφές παρουσιάστριες είναι ο καινούργιος μαϊντανός στη ΤιΒί. Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι είμαι ο μοναδικός Έλληνας που τις θεωρεί ηλίθιες; Τα σχόλια τους τα γράφει μπαμπουίνος σε οίστρο ή τα βγάζουν μόνες τους;
  • Η Ελλάδα έλαβε βαθύτατο χτύπημα μετά την αποτυχία της πιτσιρίκας [σσ. Που ακόμα να μάθει Ελληνικά...]. Εμ βέβαια. Το μόνο που μας απασχολεί είναι που δεν μας ψήφισαν.
Τελικά σαν λαός είμαστε για τα μπάζα. Τα Ημισκούμπρια πέτυχαν το στόχο με το "Της Ελλάδος τα παιδιά". Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Τέρμα η γκρίνια για σήμερα. Ας δούμε και τίποτα ποιοτικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια: