Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Κομιούνιτη Εβέντ 2.1

Και έλαβε χώρα το 2 Κομιούνιτη Εβέντ! Γιούπι!!


Βροχερή μέρα. Ό,τι πρέπει για τη διάθεσή μας. Δεν είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε Σαββατιάτικα. Όχι βέβαια. Αντί να καθήσουμε σπιτάκι μας, με ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα να ακούγεται η βροχούλα και να μυρίζει βρεγμένο χώμα έπρεπε να τρέχουμε στη Βραυρώνα [σσ. Για όνομα του Θεού!!]. Αντί να ανάψουμε τζάκι για το καλωσόρισμα του φθινοπώρου [σσ. Σήμερα πρώτη μέρα του Φθινωπόρου για όσους δεν ξέρουν...] ανάψαμε τα αίματά μας στην Αττική Οδό.

Η πρώτη νεροποντή με έπιασε Μαρκόπουλο. Τηλέφωνο από το υπερπέραν. Ο Φατ Μπάσταρντ. Περίεργο και όμως αληθινό, αλλά ήταν στο μπροστινό αμάξι και είχε χαθεί.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και εκεί μας περίμεναν για την εγγραφή φυσικά. Ψέμματα. Η εγγραφή ήταν "strictly between 10 and 11". Εμείς είμασταν εκεί 11:05. Η εγγραφή έλαβε χώρα στις 12:00. Μέχρι και ο διευθύνων σύμβουλος μας ήρθε αργοπορημένος. Μόνο όσοι ήθελαν να φάνε πολύ τσάμπα ήταν εκεί. Και να πεις ότι το πρωινό ήταν και καλό. Μπα... Τα κλασσικά που περιμένεις σε ένα ξενοδοχείο που θέλει να περνιέται για 5 αστέρων, αλλά στη πραγματικότητα είναι 4 προς 3.

Και πάνω που έχεις κάνει τη καρδιά σου πέτρα [σσ. Και το στομάχι σκουπιδοφάγο...] μας καλούν επιτέλους για την εγγραφή και βουρ στην αίθουσα για τις παρουσιάσεις. Και τι παρουσιάσεις! Μία φωτοτυπία των περσινών. Μα καμία διαφορά! Ίσως κάποιες μικροδιαφορές στα νούμερα, αλλά σε γενικές γραμμές οι ίδιες παπαριές.
  • Είχαμε πολύ καλά κέρδη! [σσ. Αυξήσεις θα δούμε;]
  • Διατηρούμε τη πολύ καλή θέση μας στην αγορά! [σσ. Αυξήσεις μήπως;]
  • Αυξήσαμε τον αριθμό μας και φτάσαμε αισίως τα 187 άτομα! [σσ. Άρα αυξήσεις δύσκολο, ε;]
  • Ανοίγουμε καινούργιο τμήμα για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών! [σσ. Καλύτερη αμοιβή των μισθωτών;]
  • Μπλα, μπλα, μπλα... [σσ. Μπλαμπλάμπλα;]
Και έτσι χάνεις 3-4 ώρες από τη ζωή σου. Ευτυχώς που ήρθε το μεσημεριανό. Απλά για να ξεγελάσεις την πείνα σου. Καταναλώθηκε σε dt και κατευθείαν για το αμάξι. Δεν άντεχα να κάτσω άλλες 4 ώρες να ακούσω τις παπαριές του καθενός. Και "υποχρεωτικά" μάλιστα! Βρε δε πάτε να δείτε αν έρχομαι!

Κίνητρο για να μείνουμε μέχρι το τέλος [σσ. Μιας και σπα, πισίνα, πάρτυ, κτλ δεν παίζει λόγο βροχής.]: Κλήρωση για ένα iPhone! Yeah! Yippy! Την παλεύετε μπρε; Για να καταλάβετε πόσο αυθόρμητο ήταν, μέχρι τις 19:00 δεν είχαν καν το κινητό! Και προάγουν και τη παρανομία. Γιατί iPhone θα πρέπει να κάνεις με συμβόλαιο στην Ελλάδα. Εσύ πώς το δίνεις τσάμπα; Θα πληρώνει η εταιρία το κινητό μου; ;-) Για πες μάγκα μου!

Στο επόμενο outing ίσως κληρώσουν κανά μπιτονάκι πετρέλαιο. Έτσι πως πάει η κρίση θα το χρειαστούμε σίγουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: