Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Ντεθμάτσες!

Σε κάθε εταιρία έρχεται η στιγμή που συζητιούνται οι αυξήσεις και οι προαγωγές. Είναι μία περίοδος που τα πάντα παίζουν και που δε γνωρίζεις το φίλο σου από τον εχθρό σου. Ειδικά αν ο φίλος σου πολεμάει για την ίδια θέση στον ήλιο τότε να προσέχετε. Ψαχτείτε για κανά μαχαιράκι στη πλάτη. Μπορεί να υπάρχει εδώ και καιρό (εγώ πάντως νιώθω μια ενόχληση ανάμεσα στις ωμοπλάτες μετά το μικρό άρθρο για τον Φατάλιτυ…).

Τα παιχνίδια που παίζονται είναι απίστευτα και επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις (και μέσα) που μπορεί να έχει κανείς στη διάθεσή του. Μεγάλες μάχες σας λέω. Το αίμα ρέει άφθονο. Το ρινγκ, τις τελευταίες βδομάδες είδε σκηνικά απείρου κάλους. Ακολουθούν μερικές από αυτές!




Βεφαγκόθ vs. Κάγκουρα
Γύρος 1
: Ο Κάγκουρας επιτίθεται καβάλα στην κόκκινη αστραπή με το λάπτοπ ανά χείρας. Η Βεφαγκόθ αποκρούει πετώντας τη συλλογή κατσαρολικών
Special Vef Edition, ρίχνοντας τον στο πάτωμα.
Γύρος 2
: Η Βεφαγκόθ σημαδεύει το κεφάλι του Κάγκουρα με το
Holy Τηγάν, αλλά το αρχαίο κράνος τον προστατεύει (με ένα μικρούλη πονοκέφαλο) ικανοποιητικά.
Γύρος 3
: Όπως κουδουνίζει ακόμα το κεφάλι του Κάγκουρα η ανήλεη Βεφαγκόθ βγάζει τη μυστική συνταγή Τονόφετα Αλντέντε και του τη χώνει στο στόμα.
Γύρος 4
: Νοκ Άουτ από δηλητηρίαση! Νικήτρια η Βεφαγκόθ!


Φατ Μπάσταρντ vs. Τάκο
Γύρος 0: Με πισώπλατη επίθεση ο ήρωας της Κρήτης επιτίθεται με μάχαιρα. Δυστυχώς για αυτόν τα 85 cm λίπους του Φατ Μπάσταρντ σταματάνε τη λεπίδα πολύ πριν φτάσει σε ζωτικά όργανα.
Γύρος 1: Ο Τάκος βγάζει ένα βαρέλι κρασί και τέσσερα στρέμματα ντάκο και τα πετάει στον Φατ Μπάσταρντ. Ο Φατ Μπάσταρντ τα τρώει.
Γύρος 2: Ο Τάκος βγάζει ένα χωριό σύντεκνους, αρματωμένους μέχρι τα μπούνια και τους στέλνει ενάντια στον Φάτ Μπάσταρντ. Ο Φατ Μπάσταρντ τους τρώει.
Γύρος 3: Ο Τάκος πετάει ό,τι έχει και δεν έχει το νησί του Ψηλορείτη, ακόμα και την τάπα που το κρατάει στην επιφάνεια. Ο Φατ Μπάσταρντ τα τρώει όλα.
Γύρος 4: Ο Φατ Μπάσταρντ τρώει τον Τάκο.
Γύρος 5: Ο Φατ Μπάσταρντ φτιάχνει και πίνει ένα μπάφο για να χορτάσει. Νοκ Άουτ από κατανάλωση. Νικητής ο Φατ Μπάσταρντ.

Φατάλιτυ vs. The Mole
Γύρος 1: Ψάχνουμε τον τυφλοπόντικα (κρυφή αποστολή πίσω από τις γραμμές του εχθρού).
Γύρος 2: Ψάχνουμε τον Φατάλιτυ (τον κυνηγάει η αστυνομία για παρεμπόδιση εισόδου σε γνωστό παραλιακό μπαράκι).
Γύρος 3: Ο Mole βρέθηκε να κάνει PR στις κερκίδες με χαμόγελο τρελό (εθεάθη να μιλάει με τους διαιτητές).
Γύρος 4: Νικητής ο Φατάλιτυ μετά από απόφαση των διαιτητών!! Οι τελευταίοι φαινόταν να κοιτάνε με μισό μάτι φουσκωτούς στην άκρη του ρινγκ...

Φράου Ντοκτέρ vs. Αίλουρο
Γύρος 1: Ένα ουράνιο τόξο από κορδέλες ξεχύνεται από τη γωνία της Φράου με κατεύθυνση προς τον κακομοίρη Αίλουρο. Οι κορδέλες τυλίγονται γύρω του και τον πνίγουν!
Γύρος 2: Με εφτά ζωές σαν γάτα που είναι ο Αίλουρος σηκώνεται χωρίς πολλά πολλά και παίρνει το πιο λάγνο ύφος που μπορεί να πάρει άνθρωπος,πεταρίζοντας τα ματάκια του προς τη μεριά της Φράου.
Γύρος 3: Μία ρουκέτα γιαούρτι τυφλώνει τον Αίλουρο!
Γύρος 4: Ένα φορτηγό από procedures και functionalities με οδηγό τη Φράου πλησιάζει επικίνδυνα τον Αίλουρο που δεν έχει καμία ελπίδα διαφυγής.
Γύρος 5: Με την πάντα σωστή δύναμη "delegation of authority" ο Αίλουρος μεταφέρει το πρόβλημά του στον Φατ Μπάσταρντ που τρώει το φορτηγό και τη Φράου!
Γύρος 6
: Νικητής ο Αίλουρος με Τιμ Έφορτ.




Όπως βλέπετε γίνεται πανικός. Έχουν ήδη παρουσιαστεί κάποια φαβορί, αλλά "μηδένα προ του τέλους κακάριζε" όπως λένε και οι αρχαίοι. Ο υποφαινόμενος φυσικά είναι πολύ σταρχιδιστής για να μπει σε αγώνα με τον οποιονδήποτε (το να έχεις το δάχτυλο πάνω από το delete στη παραγωγή βοηθάει...).

Θα επανέρθουμε με περισσότερα αποτελέσματα με το που είναι διαθέσιμα φυσικά. Μέχρι τότε καλά να περνάτε. Τρέχω τώρα να κάνω ανταπόκριση για έναν εκτός αγωνιστικής αγώνα μεταξύΙζνογκούντ και Ούμπερλορντ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: