Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Καμιά ιδέα για λεφτά;

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, από τη στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι χρειαζόμαστε λεφτά δηλαδή, ψάχνουμε να βρούμε την ιδέα που θα μας κάνει να τα ξύνουμε και να κερδίζουμε καρότσια με χρυσά νομίσματα.

Έχω ακούσει (και στη ζωή και στη τηλεόραση) χιλιάδες τρόπους και ιδέες. Κάθε ένας μας έχει καθημερινά και μία. Μπορείς να προσπαθήσεις πια τα πάντα. Από το να πουλάς αέρα (διαφημιστικό χρόνο στο ράδιο) μέχρι το σούπερ-ντούπερ πρόγραμμα για τράπεζα που θα λύνει τα χέρια όλων και το να αγοράζεις ελιές για να φτιάχνεις και να πουλάς λάδι.

Μπορείς να τρέχεις μια ζωή από εδώ και από εκεί για μια δεκάρα (και άντε να τη βρεις τώρα με το euro) ή να κάθεσαι στη βεράντα της πολυτελέστατης βίλας από μία παπαριά που σκέφτηκες ή έκανες κάποτε.



Ο λόγος για αυτή τη λογοδιάρροια είναι ένα site στο οποίο έπεσα (μέσω διαφήμισης του Google). Όποιος το έφτιαξε είναι ή παλαβός ή διάνοια. Εγώ πιστεύω το δεύτερο. Γιατί; Γιατί υπάρχουν άτομα που πάνε και αγοράζουν τις υπηρεσίες του. Όποιος ενδιαφέρεται εδώ και να μας στείλει και γραπτώς τα αποτελέσματα. Οι δικές μας υπηρεσίες (διάγνωση τρέλας) διατίθενται δωρεάν.

Άντε και καλά αποτελέσματα. Εγώ πάω να δω το ωροσκόπιο μου γιατί η Πανσέληνος προχτές μαζί με τον παράδρομο (όλο ανάδρομος θα είναι ο πούστ*ς;) Ερμή μας έχει αλλάξει την πίστη (ψηφίζω Βέρτη τώρα...)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: